PROFESSIONEEL KLANKBORD 

Veel ouders vragen zich dikwijls af ‘wat krijgen onze kinderen nou eigenlijk allemaal mee van onze scheiding?’ Daarover zijn zo veel meningen en adviezen en dikwijls spreken die elkaar ook nog tegen….. 

In zo een geval kan het fijn zijn om een professioneel klankbord te hebben. Iemand die niet emotioneel betrokken is maar wel deskundig is op het gebied van scheiding en kinderen. 

En wat nu?

Voor als je twijfelt wat de juiste stap is of er alleen even niet uitkomt omdat je je misschien je overweldigd voelt door de situatie, met gevoelens van schuld, verdriet en boosheid en zorgen over de kinderen en de toekomst. Je wilt het graag zo goed mogelijk doen voor je kinderen, je gunt hen alle geluk en voelt je daarvoor verantwoordelijk. Vraag jij jezelf soms ook af waar jij in dit hele verhaal gebleven bent? Wil je het graag anders, maar weet je niet hoe en waar te beginnen?

Ik help je de regie weer in eigen hand te nemen. In overzichtelijke stappen – soms zijn 2 á 3 gesprekken al voldoende – voor houvast zodat je de toekomst weer zonnig tegemoet ziet en weer echt geluk ervaart. Ik werk aan de hand van de methodiek Positief Scheiden, en richt mij in mijn werk op het resultaat: veerkracht & geluk. 

Ook kunnen jullie samen contact opnemen als jullie goed voorbereid willen zijn op jullie nieuwe situatie.